SPHERE BELGIUM maakt deel uit van de SPHERE-groep. Als één van Europa’s meest vooraanstaande fabrikanten op het vlak van huishoudelijke verpakkingen en afvalzakken, is SPHERE dominant aanwezig in de wereld van de hyper- en supermarkten, de lokale overheden alsook van de industriële- en dienstenbedrijven.

In alle landen en in alle markten waarin SPHERE actief is, spelen wij een leidende rol. Niet enkel wat marktaandeel betreft, maar ook en vooral op het vlak van innovatie. Onderzoek en ontwikkeling (R&D) van nieuwe materialen en toepassingen is niet enkel de drijvende kracht achter onze vooruitgang, maar uiteindelijk ook achter die van de markten waarin SPHERE actief is.

Innovatie. Milieu. Kwaliteit. Visie. Meer dan alleen maar woorden: het zijn de fundamenten waarop de groep SPHERE zich succasvol heeft ontwikkeld.

De groep telt 20 vestigingen en 11 fabrieken over heel Europa, 7 in Frankrijk, 1 in Spanje, 2 in Italië, 2 in Groot- , 1 in Nederland et 1 in Duitsland.

Productiecapaciteit van de meest belangrijke fabrieken van de groep:

  •  Fabriek PTL (Ouville-La-Rivière – Frankrijk):

34.000 ton = capaciteit per dag van 2.800.000 zakken

  •  Fabriek Jet Sac (Auchel – Frankrijk):

24.000 ton = capaciteit per dag van 1.600.000 zakken

  •  Fabriek SPHERE NEDERLAND (Hardenberg – Nederland):

24.000 ton = capaciteit per dag van 1.500.000 zakken

  •  Fabriek Schweitzer (Nancy – Frankrijk):

20.000 ton = capaciteit per dag van 2.000.000 zakken

Het effectief van SPHERE verdrievoudigde in amper 10 jaar.

Binnen de groep zijn vandaag meer dan 1 300 mensen werkzaam.

Written by Sphere Belgium

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>